Есенски сказни

„По небото шетаат облачиња матни
а Северко рони лисја жолто-златни.
Есента ни кажува нови детски сказни,
нема цвеќе во ливади, но има во вазни“

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: