Есенски бои

Пожолтените лисја на дрвата паѓаат од своите гранки, и ја прават убавината на ова годишно време. Затоа велиме дека есента е волшебен сликар на природата и се восхитуваме на есенските пејсажи.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: