Есента е златна кралица

Во склоп на Проектот “Природата ги прави децата посреќни “ групата Пчелки објект Карпош 3, со прекрасна изведба на песничка “Есента е златна кралица”, ја испратија есента. Голема благодарност до родителите за изработката на креативните костими со кои приредбата блесна во магична сценска изведба.

Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: