Го градам мојот град

Диплома и енциклопедија за нашата градинка доделена од „Детски културен центар Карпош“, за учество во манифестацијата „Го градам мојот град“ со изработка на макета на град Скопје од страна на големата група 5-6 год, „Пчелки“ објект Карпош 3.