Ден по ден

Минута по минута – Час,
Час по Час – Ден,
Ден по Ден – Недела,
Преку интересни активности, децата се запознаа со времето, деновите во неделата со денот и ноќта.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: