Кукли од дрвени лажици

Преку креативни, забавни и интересни активности децата од групата Бубамари од објект Карпош 2 во рамките на проектот „Детето и театарот", во месец ноември, се поттикнаа за учество на драматизации, се запознаа со различни ликовни материјали, но пред се се радуваа на успешно завршената работа.

Фотографиите и видеата можете да ги погледнете на следниот линк: