Новогодишен базар

Новогодишна бајка во нашата градинка! Традиционален хуманитарен базар по повод новогодишните празници, во сите објекти на градинката, со цел собраните средства да ги донираме на оние на кои им се најпотребни. Голема благодарност до родителите и децата за прекасните креативни изработки.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: