Новогодишна претстава

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА

Прекрасна новогодишна изведба на децата и воспитниот тим од објект Карпош 2.

Многу забава, радост, смеа и песни во нашата градинка со кои сме подготвени да ја дочекаме Новата година.