Дедо Мраз

„Ѕунат, ѕунат снегулки, сегде покрив бел,
дење ноќе патувам, минав низ цел свет.
Носам вреќа играчки, нежност, љубов, цвет,
здрави да ми растете деца од цел свет!“

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: