Поклон од Дедо Мраз

Новогодишната атмосвера се осеќа и денес во нашата градинка. Децата си го цртаа подарокот кој им го дал Дедо Мраз и го искористија убавото време за прошетка до блискиот парк.

Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: