Здрави колачиња за здрави дечиња

Во текот на месец декември децата од групата Мечиња од објект Карпош 4 во рамките на проектот „Здрава храна“ подготвија здрави колачиња. Целта е децата да го збогатат сопственото сетило преку истражување, моделирање и вкусување на храна.

Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: