Колаче и лебче

Вештите рачиња на децата секогаш се спремни за нови предизвици. Тестото и пластелинот се секогаш инспирација за креативни изработки како денешните, во кои децата правеа лебче и вкусни колачиња.

Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: