Се радуваме на снегот!

  • Одбележување на Светскиот ден на гушкањето. Учиме за љубовта кон другарството, емоциите и како се негува другарството.
  • Се грижиме за птиците во зима.
Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: