Светски ден на театарот

Прекрасно доживување на децата од групата Бубамари, објект „Ѕвеѕдички“, кои денес беа во посета на Драмски театар - Скопје. Посетата беше во склоп на проектот „Детето и театарот“ со која воедно се одбележа и Светскиот ден на театарот.