Официјална посета

Денеска во посета на нашата градинка беа министерката за МТСП Јована Тренчевска и градоначалникот на општина Карпош Стевчо Јакимовски, со цел увид во градежните работи на новиот објект во рамките на ЈУОДГ Орце Николов. Воедно и присуствуваа на приредбата по повод 22 Април “Светски ден на планетата Земја”, а децата со рецитали и песни испратија порака како да ја зачуваат животната средина чиста и здрава.