5-ти Мај - „Денот на македонскиот јазик“

Низ активности и дружење со македонската азбука го одбележавме денот на македонскиот јазик.
Работевме и на тема Сообраќај запознаваќи се со сообраќајните знаци и учесниците во сообраќајот.

Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: