Веселите зеленчуци

По повод Саем на книгата, група на деца од објектот "Бисерчиња" учествуваа на промоција на книгата "Раскази без патокази", каде што земаа учество со драмски текст под наслов "Веселите зеленчуци" - извадок од списанието Супер Смешка од издравачката куќа „Едука Мак“.

Фотографиите и видеата можете да ги погледнете на следниот линк: