Mоето семејство

Денеска во нашата градинка се одбележа “15 Мај Интернационалниот ден на семејството”. Семејството е едно од најважните богатства што човек може да го има. Во семејство ние сме родени, растеме, учиме, тоа е секогаш тука за нас
Децата преку ликовно изразување го нацртаа своето семејство.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: