Цртање на асфалт

Децата од групата "Пеперутки" 5-6 год. од објектот "Ѕвездички", учествуваа на Манифестација "Цртање на асфалт" организирана од ЈУ Детски културен центар "Карпош". Оваа манифестација се реализира по повод 24 Мај Денот на македонските просветители Св. Кирил и Методиј.