Рачиња помагалчиња

Сликовницата „Рачиња помагалчиња“, која е во рамки на проектот „Размислувај еднакво“ беше дел од нашите едукативни активности и им овозможи на децата од групата Бубамари, објект Бисерчиња поттикнување љубезност, благодарност, грижа за себе и за другите.