Рано овошје

За добар ден и мирен сон, јагодка и цреша да се касне
Румени обравчиња ќе имаме, секој голем ќе си порасне.
Децата го цртаа и моделираа раното овошје, јагодката и црешата.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: