Детето и театарот

Развивајте кај детето љубов кон театарот, со создавање на навика за одење во театар, кој им буди спој на имагинацијата, креативност и интеракцијата. Со песна и игра се забавувавме и го остваривме нашиот сон да станеме актери. Децата од група "Бубамари", објект "Ѕвездички" успешно го реализираа проектот "Детето и театарот".