Збогум градинке 1

Дечињата од групата БУБАМАРИ, објект Бисерчиња, со приредба, стихови, песни и танцување покажаа колку е убаво да си дете и колку е важно другарството. Во градинка научија многу игри, многу нови нешта, а сега веќе се подготвуваат да бидат првачиња. Им посакуваме многу среќа и успеси во училишните клупи.