Проект „Природата ги прави децата посреќни“

Во текот на целата година се реализираше проектот „Природата ги прави децата посреќни“ во кој децата од групата Пчелки од објект Први стапки активно учествуваа во многубројни активности и уживаа во убавините на природата.

Презентацијата можете да ја погледнете на следниот линк: