Проект Подводни изненадувања

Преку проектот „Подводни изненадувања“ децата од групата Јаболчиња од објект Први стапки се здобија со знаења од растителниот и животинскиот свет кои што живеат во реките, езерата, морињата, океаните, со нивната исхрана, како и со ползата што луѓето ја имаат од нив.

Презентацијата можете да ја погледнете на следниот линк: