Проект Рециклирање

Децата од групата Пајчиња објект Бисерчиња во проектот „Рециклирање“ преку едукативни цели и еколошки активности ја зголемија еколошката свест, како и ја надополнија визијата за чиста животна средина.

Презентацијата можете да ја погледнете на следниот линк: