Обележување и промовирање на Детска недела

Децата од групата „Бубамари“ - објект Први стапки се приклучија во обележувањето и промовирањето на Детската недела. Посакуваме да има што повеќе здрави, весели, разиграни, задоволни и среќни деца. Овие пораки децата ги споделија преку цртежи и делење флаери во блиската околина на нашата градинка