Сликовница „Јас и само јас“

Групата Бубамари, објект Ѕвездички со интерес ја проследија и обработија сликовницата „Јас и само јас“, која е дел од проектот Размислувај еднакво. Оваа книга го поттикнува развивањето на самодоверба и самопочит, како и градење на позитивно чувство за својот идентитет.