Магична есен

Вчера во нашата градинка се одржа работилница во соработка со родителите на тема „Магична есен“. Родителите заедно со своите деца направија креативни изработки кои ќе ја красат градинката.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: