Есен во мојот крај

Есен... едно од најубавите годишни времиња. Пожолтените листови на дрвата паѓаат од своите гранки, а ветерот тивко си игра подигнувајќи ги нагоре надолу. Детската игра во дворот, заедно со едукативните активности преставуваат големо задоволство.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: