Прошетка низ Скопје

Децата од големите групи од објект: "Бисерчиња" беа на прошетка низ градот Скопје. За таа цел го посетија музејот на град Скопје, спомен - куќата на мајка Тереза како и останатите споменици и знаменитости по повод престојниот празник 13-ти Ноември - Ден на градот Скопје!