Ден на љубезност

Интерактивна креативна работилница на групата „Зајчиња“, објект Бисерчиња реализирана со психологот, а со цел поттикнување и развивање на позитивните човекови вештини, меѓу кои е љубезноста. Со едукативни книги и активност „Тегла полна со љубезни пораки“ го одбележавме Денот на љубезноста.