Есенска берба

Вредните деца од групата „Мечиња“, објект Први стапки имаа есенска берба на нашето органско киви, кое го одгледуваме во нашата еко-занимална. Освен што е здраво и вкусно овошје, тоа е и природен украс во еко просторот.