Соработка со родител

Децата од големите групи од објектот „Бисерчиња“ денеска имаа соработка и се запознаа со професијата банкар. Што значи да си банкар, што се работи во банка, како се штеди и зашто треба да се штеди. Голема благодарност до NLB Банка и советник маркетинг агент Бранкица Живкович Велевски за соработката и одвоеното време.