Ја испраќаме есента

Секогаш е весело и разиграно во нашата градинка. Денеска дечињата од објектот Први стапки со песни и игри ја испратија есента едно од најубавите годишни времиња.
Благодарност до родителите кои дадоа придонес со изработка на костими за децата и сцената да изгледа магично.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: