Во светот на приказните

Снежана и седумте џуџиња, Црвенкапа,Трите прасиња, приказни кои беа прочитани и раскажани од страна на родителите во сите објекти, на работилницата „Мојата омилена приказна “.
Голема благодарност до родителите за прекрасните креативни изработки. Заедно со децата изработија маски и ликовите од приказните ги направија волшебни.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: