Посета на музеј

Децата од групата Мечиња 4-5 год. од објектот „Ѕвездички“ денеска ги посетија Музејот на град Скопје и Спомен куќата на Мајка Тереза, се запознаа со историјата на нашиот град и ликот и делото на најпознатата скопјанка.