Новогодишни волшепства

Новогодишната бајка започна во нашата градинка. Децата денес му посакаа добредојде на најсаканиот дедо – ДЕДО МРАЗ, гледајќи ја новогодишната музичко драмска претстава изведена од „ТРИАНГЛ ПУЛС“ со наслов „Новогодишни волшепства“.
Насмеаните лица на децата, нивната возбуда и радост беше присутна во текот на целиот ден.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: