Новогодишен базар

Во сите објекти на нашата градинка се одржа новогодишен хуманитарен базар, со цел собраните средства да се донираат на тие што им е најпотребно. Голема благодарност до родителите кои со своите креативни изработки придонесоа овој ден да биде посебен.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: