Дедо мраз

Дедо мраз, дедо мраз дојде и кај нас...
Дедото со бела брада и црвена капа, кој најмногу го сакаат децата, беше главна инспирација во денешните активности.

Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: