Нова година

Точно на полноќ, штом стрелките се спојат
Нова година се слави, минути веќе не се бројат.
Да сме здрави и живи во годината што иде,
Посакуваме на сите посреќна да ни биде.
СРЕЌНА НОВА ГОДИНА

Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: