Учиме, се забавуваме

Нашите дечиња секогаш спремни за учење и изработка на прекрасни цртежи. Научија како да се грижат за животните во зима и вежбаа за да бидат здрави.

Фотографиите и видеата можете да ги погледнете на следниот линк: