Планетариум

Децата од големите групи од нашата градинка, реализираа едукативна посета на планетариумот каде се запознаа со основите на астрономијата, изгледот и движењето на небото и небесните тела, нивната природа и потекло.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: