Телма телевизија

Децата од групата Зајачиња од објектот Бисерчиња, запознавајки се со новинарската професија денес беа во посета на телевизија Телма. Имаа можност да видат како изгледа студио, камера, режија и како е да се биде новинар. Благодарност до новинар Александар Петревски и целиот негов тим, како и до родителот Игор Успрцов.