ТЕНИС, ПИНГ ПОНГ И БАНМИНГТОН - АЈДЕ ДА ИГРАМЕ НИЕ

Во рамките на проектот „Ајде да играме - Спорт и видови спорт“ децата од групата Зајачиња, објект Бисерчиња, овој месец се запознаа со тенисот, пинг понгот и банмингтонот како видови спортови. Сите навидум слични, но секој со свои правила и начин на игра.
Голема благодарност до тренер Богољуб Љошевски – ТК ФАН ТЕНИС.