Светот на птиците

Во рамките на проектот „Светот на птиците“, децата од групата Мечиња, објект Ѕвездички, го одбележаа денот на шегата со прекрасно изработени маски на птици. Голема благодарност до родителите кои со активно учество во изработка на маските го направија денот да биде посебен со многу насмевки, среќа и радости.