Крос трка

Во организација на Детски културен центар „Карпош“ денес по повод 7ми Април Меѓународниот ден на здравјето, се организираше крос трка на тартан патеката во Градски парк. На оваа спортска манифестација учество зема и нашата градинка со децата од големата група од објект Ѕвездички. Убава дружба и многу забава за децата.