Мали ѕвездички

На 08.04.2023 год се одржа манифестација Мали ѕвездички и мини саем за наука, организирана од училиштето Јахја Кемал. Учество земаа и деца од нашата градинка од големата група Бубамари објект Први стапки. Се натпреваруваа во математички игри помеѓу учесниците од градинките.