Професија камерман

Гостин во групата Пчелки, објект Први стапки, беше тато Виктор, таткото на нашето другарче Давид.
Децата имаа можност да ја погледнат, разгледаат, истражат, па дури и да ја користат опремата која се користи за оваа професија. Исто така научија како тече едно снимање од почетокот до крај, како и монтажата на целокупниот видео материјал.
Децата беа возбудени и пресреќни за можноста која им се даде да се запознаат со оваа професија на ваков начин.
Благодарност до родителот Виктор Јончевски.

Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: