Пролетни дождови

Пролетните дождови доаѓаат
а со нив и зеленилата разновидни цутат,
а на небото вишно виножито светна, во седум најубави бои и детски насмевки скрои!
Децата од објект Ѕвездички уживаа во денешниот ден со изработка на креативни цртежи.